sansli yazdı:zeyna yazdı:sansli yazdı:evet iste baya kucuktu dedigin gibi 2 aylik bile degildi (2 aylik flndi derken onu kastetmistim
)
ben bunu dindar bi arkdsmdan duymustum dogrulugunu tabiki bilemem ama fazla soylemekten zararda gelmez hani yani...eger uc kere soylersen meleklerde sahitlik edermis dilegine demisti arkdsm,,,evet bende dun gibi hatirliyorum geldigim gunleri ama simdi 2 sene gecmis ustunden...gercekten HAYAT,,,
bence dogrudur.3 kere allahin ismini aniyosun.bende 3 kere seninde bebegin olsun diye yazdim
seninde bayagi olmus.2 koskoca yil...
rabbim ne zaman saglikli hayirli evlatlar verecekse ozaman olsun zeynacim suan zaten okadar okul dersler uzerine yogunlasmisimki baska bi sorumlulugu kaldirabilirmiyim bilemiyorum oyuzden bizim icin ne zaman hayirlisiysa ozaman olsun diliyorum rabbimden,,,evet baya oldu 2 sene 3 ay oldu bu zaman icerisinde naptin dersen onada hic diyebilicem sadece cunku inburgeringsexamen ehliyet alip niveau 3 kursuna baslamakdan baska bisey yapamadim oysaki benim dusuncelerime gore mbo 1.sinifin 2.donemine baslamis olmam lazimdi biraz agirdan gidiyoruz ama bakalim gec olsun guc olmasin diye kendime teselli veriyorum
......
amin canim.herseyin vakti zamani var.bende zaten vakti gelince diye ozellikle belirttim senin icin bebek konusunda.hollandada yaptiklarina gelince;sen ne yaptim dersen artik bilmiyorum.cok iyi gidiyosun masallah.kendine haksizlik etme bence.
bende bugun tekrar basladim okula.zorunlu deil ama gitmek istiyorum biliyosun.ekim sonunda bitiyo.bir ust sinif kasimda basliyo.kasim aralik.onada kaydimi yaptircam bunu bitirdikten sonra.artik kac gun gidebilirim hic bilmiyorum.dogumum kasim sonu cunku.kac gun gitsem kardir.1 kelime 1 kelimedir diye dusunuyorum.sinifta doguruyomusum
zamani gelince hersey olur canim.daha yasimiz gec deil hicbirsey icin.ama cocuk olunca zor olcak tabi benim acimdan biraz ama olsun.birazcik buyuyunce bakiciya birakcam.cok ucuz bakan bakicilar varmis.ben okuldayken baksa yeter.esimle oyle konustuk.daha dogrusu bu fikri bana o verdi.kara kara dusunuyodum yoksa ne yapcam diye.cocuklar burda 2.5 yasina gelince okula gidiyo.ve ben o vakte kadar beklemek zorunda kalcaktim.en azindan o vakte kadar dil sorunumu bir nebzede olsa halletmis olurum.(tabi evdeki hesap carsiya ne kadar uyar onu da bekleyip gorcez
) dil sorununu hallettikten sonra calismayi dusunuyorum.malum tek maasla gecinmek kolay deil.bu arada bi is teklifi bile aldim 1 ay once.(hamile oldugumu anlamadiklari icin
7.aya girdigim halde hamile oldugumu daha yeni anlasiliyo.2 aylikmi diye soranlarin sayisini hatirlamiyorum).isveren turktu ama iste hamile oldugum icin geri cevirmek zorunda kaldim.benim icin her acidan cok iyi olcakti ama iste bebek
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...