uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaslar.......

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Re: uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaslar.......

Mesaj gönderen zeyna »

sansli yazdı:evet iste baya kucuktu dedigin gibi 2 aylik bile degildi (2 aylik flndi derken onu kastetmistim :) )
ben bunu dindar bi arkdsmdan duymustum dogrulugunu tabiki bilemem ama fazla soylemekten zararda gelmez hani yani...eger uc kere soylersen meleklerde sahitlik edermis dilegine demisti arkdsm,,,evet bende dun gibi hatirliyorum geldigim gunleri ama simdi 2 sene gecmis ustunden...gercekten HAYAT,,,
bence dogrudur.3 kere allahin ismini aniyosun.bende 3 kere seninde bebegin olsun diye yazdim :lol:

seninde bayagi olmus.2 koskoca yil...
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

zeyna yazdı:
sansli yazdı:evet iste baya kucuktu dedigin gibi 2 aylik bile degildi (2 aylik flndi derken onu kastetmistim :) )
ben bunu dindar bi arkdsmdan duymustum dogrulugunu tabiki bilemem ama fazla soylemekten zararda gelmez hani yani...eger uc kere soylersen meleklerde sahitlik edermis dilegine demisti arkdsm,,,evet bende dun gibi hatirliyorum geldigim gunleri ama simdi 2 sene gecmis ustunden...gercekten HAYAT,,,
bence dogrudur.3 kere allahin ismini aniyosun.bende 3 kere seninde bebegin olsun diye yazdim :lol:

rabbim ne zaman saglikli hayirli evlatlar verecekse ozaman olsun zeynacim suan zaten okadar okul dersler uzerine yogunlasmisimki baska bi sorumlulugu kaldirabilirmiyim bilemiyorum oyuzden bizim icin ne zaman hayirlisiysa ozaman olsun diliyorum rabbimden,,,evet baya oldu 2 sene 3 ay oldu bu zaman icerisinde naptin dersen onada hic diyebilicem sadece cunku inburgeringsexamen ehliyet alip niveau 3 kursuna baslamakdan baska bisey yapamadim oysaki benim dusuncelerime gore mbo 1.sinifin 2.donemine baslamis olmam lazimdi biraz agirdan gidiyoruz ama bakalim gec olsun guc olmasin diye kendime teselli veriyorum :lol: ......
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen zeyna »

sansli yazdı:
zeyna yazdı:

rabbim ne zaman saglikli hayirli evlatlar verecekse ozaman olsun zeynacim suan zaten okadar okul dersler uzerine yogunlasmisimki baska bi sorumlulugu kaldirabilirmiyim bilemiyorum oyuzden bizim icin ne zaman hayirlisiysa ozaman olsun diliyorum rabbimden,,,evet baya oldu 2 sene 3 ay oldu bu zaman icerisinde naptin dersen onada hic diyebilicem sadece cunku inburgeringsexamen ehliyet alip niveau 3 kursuna baslamakdan baska bisey yapamadim oysaki benim dusuncelerime gore mbo 1.sinifin 2.donemine baslamis olmam lazimdi biraz agirdan gidiyoruz ama bakalim gec olsun guc olmasin diye kendime teselli veriyorum :lol: ......
amin canim.herseyin vakti zamani var.bende zaten vakti gelince diye ozellikle belirttim senin icin bebek konusunda.hollandada yaptiklarina gelince;sen ne yaptim dersen artik bilmiyorum.cok iyi gidiyosun masallah.kendine haksizlik etme bence.
bende bugun tekrar basladim okula.zorunlu deil ama gitmek istiyorum biliyosun.ekim sonunda bitiyo.bir ust sinif kasimda basliyo.kasim aralik.onada kaydimi yaptircam bunu bitirdikten sonra.artik kac gun gidebilirim hic bilmiyorum.dogumum kasim sonu cunku.kac gun gitsem kardir.1 kelime 1 kelimedir diye dusunuyorum.sinifta doguruyomusum :lol: :lol: :lol:
zamani gelince hersey olur canim.daha yasimiz gec deil hicbirsey icin.ama cocuk olunca zor olcak tabi benim acimdan biraz ama olsun.birazcik buyuyunce bakiciya birakcam.cok ucuz bakan bakicilar varmis.ben okuldayken baksa yeter.esimle oyle konustuk.daha dogrusu bu fikri bana o verdi.kara kara dusunuyodum yoksa ne yapcam diye.cocuklar burda 2.5 yasina gelince okula gidiyo.ve ben o vakte kadar beklemek zorunda kalcaktim.en azindan o vakte kadar dil sorunumu bir nebzede olsa halletmis olurum.(tabi evdeki hesap carsiya ne kadar uyar onu da bekleyip gorcez :lol: ) dil sorununu hallettikten sonra calismayi dusunuyorum.malum tek maasla gecinmek kolay deil.bu arada bi is teklifi bile aldim 1 ay once.(hamile oldugumu anlamadiklari icin :lol: 7.aya girdigim halde hamile oldugumu daha yeni anlasiliyo.2 aylikmi diye soranlarin sayisini hatirlamiyorum).isveren turktu ama iste hamile oldugum icin geri cevirmek zorunda kaldim.benim icin her acidan cok iyi olcakti ama iste bebek :)

Kullanıcı avatarı
Esra70
NT2
NT2
Turkiye_Sehir: Karaman
Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam

Mesaj gönderen Esra70 »

ikracim tekrar hosgeldin canim.Oncelikle cok gecmis olsun.Rabbim acil sifa versin bebegine hayirlisiyla kavusursun ins.Bu arada zeynacim seninde bebisin hayirli olsun sag saglim kavustursun rabbim ins :geek: Hayirlisiyla bende bekliyorum bebegimi bende 7 haftalik hamileyim :) Rabbim hepimizi bebislerimize hayirlisiyla kavustursun insAllah.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

Selam ve Dua ile.

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

tebrikler esracim rabbim tamamina erdirsin ins ins ins bebisini sagsalim saglicakla kucagina almani nasip etsin ins ins ins,,,
hollandadayim(2008-5)

ikra
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen ikra »

ayyyy ne guzel haberler geliyo boyle zeynacim sanada esracim sanada cok sevindim....iyi dilekleriniz icinde ayrica tesekkur ederim arkadaslar..rabbim bebislerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.....ben iki gunlugune turkiyeye gittim geldim referandum icin oy kullanmaya :) bu arada bebisimin cinsiyetini ogrendim oglusum olacak insallah bakalim bundan sonra kimin bebis haberini alacaz:))))

Geluk
Site Admin
Site Admin
Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda-breda

Mesaj gönderen Geluk »

masallah bunlar ne guzel haberler boyle :)
Allah sag saglim bebislerinizi size kavustursun kizlar..! eger bebisleriniz kiz olursa, bizim oglanin kismetleri artacak desenize :P saka bi tarafa hamileliginiz guzel gecer insallah, sakin kendinizi strese sokmayin bu bebislerinizide etkiler..!

Ikra arkadasimizin oglu olcakmis,tebrikler bakalim diger arkadaslarimizin bebisleri ne olcak :!:

Darisini diger arkadaslarimizin basina :geek:

benim ve bebisimin hamilelik esnasinda neler yasadiklarimizi okumak istiyorsaniz buyurun buraya http://twitter.com/azmidemir . burda gun gun hafta hafta neler yasadiklarimizi yazmistik. ah o gunler :)

kolay gele

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen

Mesaj gönderen sansli »

Geluk yazdı:masallah bunlar ne guzel haberler boyle :)
Allah sag saglim bebislerinizi size kavustursun kizlar..! eger bebisleriniz kiz olursa, bizim oglanin kismetleri artacak desenize :P saka bi tarafa hamileliginiz guzel gecer insallah, sakin kendinizi strese sokmayin bu bebislerinizide etkiler..!

Ikra arkadasimizin oglu olcakmis,tebrikler bakalim diger arkadaslarimizin bebisleri ne olcak :!:

Darisini diger arkadaslarimizin basina :geek:

benim ve bebisimin hamilelik esnasinda neler yasadiklarimizi okumak istiyorsaniz buyurun buraya http://twitter.com/azmidemir . burda gun gun hafta hafta neler yasadiklarimizi yazmistik. ah o gunler :)

kolay gele

harika bisey olmus bu geluk ablacim gercekten cok guzel dusunmussunuz...okudum cok hosuma gitti ellerinize emeginize saglik azmi demir icin cok guzel bi ani olacak buyudugunde...
hollandadayim(2008-5)

Kullanıcı avatarı
xmultecix
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Turkiye
Yabanci_Ulke: Hollanda

Mesaj gönderen xmultecix »

Harikasiniz...

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen zeyna »

tesekkur ederim ikra ve esra.amin insallah rabbim sag salim o gunleri gormeyi nasip eder bizlere.
geluk cok guzel olmus.oglusuna guzel bi ani.tesekkur ederim ayrica iyi dileklerin icin.rabbim oglusuna anneli babali uzun omurler versin.benim bebisimde erkek teyzesi :) bu yil erkek bebek yili herade...

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön