Vizem Cikti .! Nevilen

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
ferhat
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: belçika

Re: Vizem Cikti .! Nevilen

Mesaj gönderen ferhat »

kardesım cok sevındım hayırlı olsun.sende aramıza hos geldın.ıkızler buyudu mu?:)))hadı gelde goruselım daha mangal yakıcaktık bılıyorsun.cok sevındım hayırlı olsun ınsallah.

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

Ferhat hangi sehirdesin sen ? Ozelden numarayani biraksana . Ben Antwerpendeyin , Hoboken 'de .
Turk elciligine 5-10 dakika uzakta bizim ev. Gittiysen o bolgeyi biliyorsundur .
Sen hangi sehirdesin bilmiyorum , Anversteysen mutlaka haberleselim , baska yerdeysende gelirim ben yanina, yakinda ehliyeti verirler heralde . Elcilige falan gelirsende haber ver , misafir ederim seni .

Kullanıcı avatarı
muzaffer
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen/Noord

Mesaj gönderen muzaffer »

hosgeldin nevilen aramiza bende antwerpen noord dayim

Kullanıcı avatarı
yilmaz34
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: istanbul
Yabanci_Ulke: belcika_zellik

Mesaj gönderen yilmaz34 »

bende bu sıteye uye oldum asagı yukarı herkesın nıkını tanır oldum nevılen kardes adına cok sevındım benım anlayamadıgım senın ıslemlerın nıye bu kadar uzun surdu valla korkmaya basladım bende evrakları 7/12 de verecegım valla ıcımde bı korku var bakalım hayırlısı
Hayatı tesbih yaptım , Bazen çekiyorum bazen sallıyorum

volcan
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: Belçika

Mesaj gönderen volcan »

nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Mesaj gönderen nevilen »

Benim Vize islemlerim uzun surmedi . Ilkinde 4 ayda ikincide 3.5 ucuncude 3.5 ayda sonuc aldim .
Yani normal bekleme suresi bunlar .Basvurularim kabul olmadi uzun surmesi ondan .
Bazi arkadaslar 9 ayda bazilari 10 ayda cevap aldi .

Birde benim esim NL Vatandasi idi . Belcikali yada Belcikada yasayan bir Turk degildi .
Boyle olmus olsaydi belki daha kisa surerdi cunku Belcika Hollandalilarin Belcikaya Aile Birlesimi icin goc ettiklerini biliyor bunun icin surekli caydirma sorunlari cikartiyordu ..Hala oyle .

Kac yil ugrastim hala anlayamadim ben bu isleri . En son basvurum beni sok etti . Ne ek evrak istediler,ne randevu istediler , ne maas kagidi, ne kontrat ,ne polis geldi . Vizemi verdiler .
Normalde 6 ay suren oturum Kartimi 2 ayda aldim .Ben 4 aydir burdayim , sansim yaver gitmeseydi hala Oturum bekliyor olacaktim . Allah size sabir versin , ben bu 2 yili nasil gecirdim bir Allah biliyor .
Hatirladikca moralim bozuluyor .

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön