okayakmese yazdı:Slmlar tekrar ilknoer Huis het van netherlans http://www.nt2antwerpen.be/ buraya gitmelisin bu siteye bak orada aradigin herseyo turkce olarakda bulabilirsin,
Eger bana soruyorsan sahsi olarak,biz once gittik esimle bi randevu aldik, o randevu gunu gittik ama bayagi bir kalabalikti,bir suru insan,neyse iceri girdik,beklerken sira bana geldi,iste beni bi odaya aldilar once logic (mantik) testi yapiyorlar bilgisayar uzerinden,ondan sonra baska bi odaya gittim ordada onume bi kagit verdiler tabi hersey hollandaca yazsiyor:) ve kadin hollandaca biseyler dedi elime kalemi tutusturdu ve gitti, kagit bana bakiyor ben kagida bayagi bi bakistik :)sonra ben pes ettim ve kagidi verdim, ordan baska bir odaya aldilar ordada konusma testi yapiyorlar,cunku bazilari konusbiliyor ama yazamiyor,onu anlamak icin,tabi bene gene tik yok iste boyle eger hic bisey bilmiyorsan sanirim seninkide ayni olucak ama eglenceli bi gundu ordaki insanlar cok iyi davraniyor,korkmana gerek yok orda olma sebebin zaten hollandaca bilmiyor olman,onun icin ordasin,yapilan testler sadece seviye belirlemek icin, iste boyle...
Bu arada deurnede nerede oturuyorsunuz? biz terheydelaan da oturuyoruz.
SAOL VERDIGIN BILGILER ICIN BAKALIM BENIMKI NASIL OLACAK ESIN HOLLANDA VATANDASIYDI.bELCIKADA OTURUM ALDIKTAN SONRA SENI YAZDIRDI YA SENIN YAZILMA ISLEMLERIN KAC AYDA OLDU GENELDE 1 AYDA 5 AYLIK OTURUM CERIYORLAR YA SANA SEN YAZILDIKTAN KAC GUN SONRA ISLEMLERINIZ BITTI?