2yil hollandaya giris yapamama cezasi (yakalanma durumunda)

Hollandaya geldikden sonra yapilmasi gereken islemler oturuma basvuru.

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
tecer
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: sivas
Yabanci_Ulke: hollanda-amsterdam

2yil hollandaya giris yapamama cezasi (yakalanma durumunda)

Mesaj gönderen tecer »

ben yaklasık 11 yıldır amsterdamda yasıyordum 2001 geldim 2009 da resmi olarak amsterdam belediyesinde evlendik simdi iki yasında bir oglum var esim resmi olarak calısıyor burut yaklasık 1500 euro maas alıyor oturum icin ınd basvurduk basvurduktan sonra isleme alındıgına dair kagıt geldi ınd den ama o kagıt geldıkten 1 veya 2 gün sonra ben yakalndım 1 hafta nezarette kaldım simdi tr deyim yabancılar polisi bana 2 yıl gelmeme cezası verdi tr ye geleli 3 ay oldu istek davetiye devam ediyormu bilmiyorum ne yapacagız acil yardıma ihtiyacım var simdiden cok tskler

not:site kurallarimiz geregince lutfen,acil,bakarmisiniz,acil yardim lutfen gibi icerige uygun olmayan basliklar acmak yasaktir,,,anlayis gostereceginizi umar,,,tesekkur ederiz...
saygilar...
sansli...

baslik duzeltilmistir...

m.m
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: rotterdam

Re: Acil yardım lütfen

Mesaj gönderen m.m »

arkadasım.bı an once ıyı bı avukat tut.prosedur devam ederken avukat yasagı kaldırabılıyor.avukata danısman en ıyısı.

tecer
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen tecer »

avukatımız var 3 gün once de mahkememız vardı haarlem mahkemesinde sonuc hakımın dedıgı yenı yasaya gore yabancıların ıslerıne ve makkemelerıne sadece ınd bakıp karar verıyormus ınd ın ve bızım avukatımızı hakım ınd le konusun dıye yollamıs bunları ne demek oluyor avukatla konustum bekleyecegız dıyo tskler arkadasım

m.m
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: rotterdam

Mesaj gönderen m.m »

o halde bekle.avukatın saglamsa halleder ınsaallah

tecer
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen tecer »

avukatımı tam tanımıyorum ama insallah halleder korktugum 2 yıllık yasagı kaldıramassa yoksa dıger evraklarımızın hepsi tam

tecer
Beginner
Beginner

Re: 2yil hollandaya giris yapamama cezasi (yakalanma durumun

Mesaj gönderen tecer »

5 ay oldu halen 1 haber yok

“Hollandadaki Asamalar ve Tecrubeler” sayfasına dön