ben yaklasık 11 yıldır amsterdamda yasıyordum 2001 geldim 2009 da resmi olarak amsterdam belediyesinde evlendik simdi iki yasında bir oglum var esim resmi olarak calısıyor burut yaklasık 1500 euro maas alıyor oturum icin ınd basvurduk basvurduktan sonra isleme alındıgına dair kagıt geldi ınd den ama o kagıt geldıkten 1 veya 2 gün sonra ben yakalndım 1 hafta nezarette kaldım simdi tr deyim yabancılar polisi bana 2 yıl gelmeme cezası verdi tr ye geleli 3 ay oldu istek davetiye devam ediyormu bilmiyorum ne yapacagız acil yardıma ihtiyacım var simdiden cok tskler
not:site kurallarimiz geregince lutfen,acil,bakarmisiniz,acil yardim lutfen gibi icerige uygun olmayan basliklar acmak yasaktir,,,anlayis gostereceginizi umar,,,tesekkur ederiz...
saygilar...
sansli...
baslik duzeltilmistir...
2yil hollandaya giris yapamama cezasi (yakalanma durumunda)
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: sivas
- Yabanci_Ulke: hollanda-amsterdam
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: rotterdam
Re: Acil yardım lütfen
arkadasım.bı an once ıyı bı avukat tut.prosedur devam ederken avukat yasagı kaldırabılıyor.avukata danısman en ıyısı.
-
- Beginner
avukatımız var 3 gün once de mahkememız vardı haarlem mahkemesinde sonuc hakımın dedıgı yenı yasaya gore yabancıların ıslerıne ve makkemelerıne sadece ınd bakıp karar verıyormus ınd ın ve bızım avukatımızı hakım ınd le konusun dıye yollamıs bunları ne demek oluyor avukatla konustum bekleyecegız dıyo tskler arkadasım
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: rotterdam
o halde bekle.avukatın saglamsa halleder ınsaallah
-
- Beginner
avukatımı tam tanımıyorum ama insallah halleder korktugum 2 yıllık yasagı kaldıramassa yoksa dıger evraklarımızın hepsi tam
-
- Beginner
Re: 2yil hollandaya giris yapamama cezasi (yakalanma durumun
5 ay oldu halen 1 haber yok